skip to Main Content

-Drugs en alcohol

Het gebruik van drugs is niet toegestaan, bij verdenking van drugsgebruik behoud het personeel van Galaxy Lasergames zich het recht de persoon(en) niet te laten meespelen en te verwijderen uit het pand. Dit geldt ook bij overmatig alcoholgebruik.

-Reserveren

Reserveren is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden als u zeker wilt zijn dat u op het door u gekozen moment kunt deelnemen.

Een reservering wordt gedaan voor het aantal personen dat aan het spel deelneemt. Galaxy lasergames behoudt zich het recht om verschillende reserveringen samen te voegen in een spel.

-Wijzigen of annuleren.

Wijzigen of annuleren van uw reservatie kan tot 5 dagen voor uw reservatie. Hierna behoudt Galaxy lasergames zich het recht om de reservatie voor alle deelnemers in rekening te brengen.

-Aanvangstijd

Wij verzoeken om 15 minuten eerder te komen dan uw gereserveerde tijd. Bij te laat komen kunnen wij niet garanderen dat het gereserveerde spel op een ander tijdstip kan plaats vinden.

-Aansprakelijkheid

Galaxy lasergames houdt zich niet aansprakelijk voor diefstal en/of beschadigingen aan persoonlijke eigendommen. Het meebrengen van waardevolle spullen of kleding berust volledig op eigen risico. Er kan in geen geval persoonlijke eigendommen bij het personeel achtergelaten worden of in bewaring genomen worden.

-Eigen risico

Deelnemen aan het spel in volledig op eigen risico, lichamelijk letsel opgelopen tijdens het spel kan niet worden verhaald op Galaxy lasergames en zijn besturend bedrijf.

-Instructies

Instructies en aanwijzingen van het personeel dienen ten aller tijden te worden opgevolgd. Wanneer hier geen gehoor aan word gegeven behoud het personeel van Galaxy lasergames zich het recht deze personen of de groep uit de speelzaal, bar of pand te verwijderen.

-Schade

Galaxy lasergames en het besturende bedrijf behoudt het recht om schade aan haar eigendommen te verhalen op de aanrichter of de verantwoordelijke daarvan. Hieronder valt ook misbruik van het brandalarm of schade aan brandpreventiemiddelen.Bij diefstal wordt de politie ingeschakeld.

Opgelet, gelieve 15min. op voorhand te komen.

Min. leeftijd is 8 jaar.

Back To Top